ANTALYA / DEMRE - Beymelek Şehit Abdurrahman Esen Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı düzenlendi. Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda Deprem ve Yangın Tatbikatı Yapıldı. Deprem tatbikatı sırasında öğrencilerin Çök-Kapan-Tutun hareketi yapmaları sağlanarak depremin ilk anında kendilerini korumları sağlandı. Ardından güvenli şekilde okul tahliye edildi. Ve öğrenciler güvenli alanda toplandı. Öğretmenimiz Güneş TUNA tarafından öğrencilere deprem anında yapılacaklar anında bilgi verildi. Ardından ilçe İtfaiye gelen yetkili tarafından yangın anında nelere dikkaat etmemiz gerektiği hakkında bilgi verildi. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen ilçe İtfaiyesine ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz 2023-2024 eğitim öğretim yılının 1.donemini bitirip karnelerini aldılar. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

İlçemiz geneli düzenlenen 7-13 Ocak Verem Savaş Haftası Resim Yarışmasında Öğrencimiz Gülsüm Sevde ZORLU ilçe 1.'si oldu. Bu başarısından dolayı Öğrencimiz Gülsüm Sevde ZORLU'yu tabrik ederiz. Öğrencimize rehberlik eden öğretmenimiz Aslı KARACA'ya teşekkür ederiz.

Ock

LGS'ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimiz içiz Lise Tanıtım Gezisi yapıldı. Gezi kapsamında Göynük Fen Lisesi, Aksu Fen Lisesi , Aksu Uçak Bakım Meslek Lisesi, Ünal Aysal Anadolu Lisesi ziyaret edildi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda ülkemizin kurucusu, bize Cumhuriyeti armağan eden Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ölüm yıl dönümü nedeniyle 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinliği düzenlendi. Atamızı saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Bu etkinliği düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuzca Karabibik Kültür Salonunda coşkulu bir programla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bize Cumhuriyeti emanet eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnettarız.